Voorspellen en inbeelden

Als je terug gaat naar het bestaan van de mens dan is eten, een dak boven je hoofd en kleding vrij essentieel. Als het goed met ons gaat kunnen we keuzes maken en kiezen we vaak snel wat ons het meest bevalt; eten kopen we kant en klaar, kleding regelen we online maar een huis inrichten gaat nou net niet zo makkelijk.

Read More


Partnership HOOG.design

Michiel de Zeeuw is partner geworden van het online platform voor exclusieve wooninspiratie www.hoog.design

Een platform waar luxe interieurs en tuinen op overzichtelijke wijze aan bezoekers worden gepresenteerd. HOOG. biedt vakmanschap, kwaliteit en exclusiviteit. Zaken die perfect aansluiten bij Michiel de Zeeuw.


Museumnacht : Lezing Azië > Amsterdam | Michiel de Zeeuw

De komst van Aziatische schatten uit China, Japan, India en Batavia bracht in de 17de eeuw een enorme sensatie teweeg. Lakwerk, ivoor, zilver, zijde, ebbenhout, sieraden en heel veel porselein werden door de Verenigde Oostindische Compagnie (VOC) naar Amsterdam gebracht. Van daar verspreidde de luxe zich over heel Europa. De tentoonstelling Azië > Amsterdam is te zien in het Rijksmuseum te Amsterdam.

Read More


Back To Nature x Westwing

Speciaal voor de exclusieve online interieurshop Westwing heb ik mijn visie gegeven op ‘Back to Nature’. Deze trend past erg goed bij mijn persoonlijke voorkeur en ik zie het dan ook meer als een duurzame stijl dan als een trend. Woonaccessoires en meubels waarin de ambacht zichtbaar is, zijn tijdloos. Ze zijn herkenbaar en vertrouwd; belangrijke kenmerken voor elk interieur. Ook het Do-It-Yourself-gevoel staat in fijn contrast met de huidige industriële trend. En dat geeft net even wat extra’s.

Read More


Trendreport met Westwing: Old School

In het voormalige ROC op de Gaasterlandstraat in de Rivierenbuurt bevindt zich nu een creatieve hotspot genaamd old school. Een plek waar horeca, kunst en cultuur in combinatie met creatieve ondernemingen, zorgen voor een prettige synergie. Old School ligt vlakbij de Zuidas, De Rai en op 10 minuten vanaf De Pijp Amsterdam.

Read More


De nieuwste gadgets binnen het interieur

Demotica, ook bekend als huisautomatisering, is een nieuwe trend voor toekomstige interieurs. Michiel gaat op bezoek bij blogger Verdi Heinz, die alles weet over betaalbare gadgets. Dankzij diverse apps kan Verdi verlichting en camera’s bedienen binnen zijn huis. Ook laat hij Michiel zien welke demotica-ontwikkelingen er zijn bij keukens.

Read More


Wijn in jouw interieur

In steeds meer interieurs zie je een wijncollectie staan. Bij het bewaren van wijn moet je ook rekening houden met de temperatuur van de opbergplek. Met een wijnklimaatkast kun je de kwaliteit van jouw wijn optimaliseren. Deze kast kan binnenin verschillende temperaturen hanteren. Zo weet je zeker dat jouw wijn geschonken wordt met de juiste temperatuur.

Read More


Michiel de Zeeuw Interior Concepts
Niets is fijner dan wonen of werken in een ruimte die bij je past. Interieurarchitect Michiel de Zeeuw helpt daarbij. Hij vertaalt levensstijl, werkzaamheden en specifieke wensen naar het ideale interieur: stijlvol, sfeervol én praktisch. Een ruimte die echt bij je past.
Laatste Nieuws
Social Media

CONTACT & MENU

Studio
Oudegein 1 – sous
3432 NC Nieuwegein
Telefoonnummer: 030 2764664
Email: info@michieldezeeuw.com