Business 2 Business

Inspirerende spreker

Michiel de Zeeuw is een bevlogen spreker op beurzen en evenementen die zijn publiek inspireert om anders na te denken over wonen en het beleven van ieders directe omgeving. Door middel van inspirerende beelden, innovaties en overwegingen, wordt het publiek uitgedaagd eens met een andere blik naar zijn eigen interieur ideeën te kijken. Na de presentatie is er vaak tijd voor persoonlijke vragen en éen op één advies door middel van speeddates.

Hoe wonen we vandaag de dag en sluit dit aan bij onze individuele behoeftes? Hoe richten we ons huis het beste in als we mee willen gaan met onze tijd? Als de wereld om ons heen al veel van ons vraagt, is ons huis dan wel “up to date” om je toevlucht in te vinden? Allerlei vragen die aan bod komen tijdens een woon- of bouw event.

Neem gerust contact met ons op om te bespreken of Michiel de Zeeuw degene is die past bij jouw event!

 

Consultancy Business to Business

Bedrijven hebben soms inzicht nodig in het leven van de consument van vandaag en hoe deze wordt beïnvloed door alle inspiratie om zich heen. Een merk dat interieurproducten levert voor de consument tast soms in het duister op welke wijze deze consument goed te bereiken is. De zichtbaarheid van deze bedrijven is meestal geen probleem maar komt de boodschap over?

Door de jarenlange ervaring van Michiel de Zeeuw op interieurgebied, is zijn visie vaak verhelderend als het op het aankoopgedrag van consumenten aankomt. Door de samenwerking met veel verschillende merken voor het programma RTL Woonmagazine en diverse interieurontwerpers is zijn inzicht breed uiteengezet. Het gaat vaak niet om trends of ontwikkelingen maar juist het gevoel van alle dag waar de consument zijn interieur het meeste gebruikt.

Michiel denkt graag met jouw bedrijf mee en geeft inzicht in hoe de consument beter bereikt kan worden. Hoe kijkt de consument naar haar eigen interieur? Waarom doen ze welke aankopen of waar halen ze hun directe inspiratie vandaan?

Plan een consult in met Michiel en bespreek samen de vragen die binnen jouw bedrijf spelen.

 

Een op een

Heb jij altijd al een eerste stap willen zetten binnen het vakgebied van interieurontwerp maar geen idee waar te beginnen? Vaak begint men aan een opleiding als interieurontwerper of interieurstylist, zonder goed te weten wat het eindstation zal zijn. Hoe fijn zou het zijn als je eerst eens al je vragen had kunnen stellen over wat dit vak eigenlijk inhoudt? Daarvoor kun je terecht bij ons.

Wil je graag meer weten over de verschillende richtingen die er zijn, hoe elk vak zijn eigen principes kent of hoe projecten in elkaar zitten en hoe deze gerealiseerd worden? Of heb je altijd al willen weten hoe bepaalde ontwerpers te werk gaan en welke producten en materialen onmisbaar zijn om goed te kunnen presteren?

Dan is er de mogelijkheid middels een privé consult in een één op één gesprek met Michiel de Zeeuw alles te vragen en te onderzoeken wat jij belangrijk vindt om straks betere keuzes te maken en echt beslagen ten ijs te komen om te starten in deze boeiende en intrigerende interieur wereld.

Michiel de Zeeuw is een bevlogen spreker die zijn publiek inspireert anders na te denken over wonen en het beleven van je directe omgeving.

Bel ons gerust voor jouw event, om je wensen en ideeën te bespreken!