Voorspellen en inbeelden

Als je terug gaat naar het bestaan van de mens dan is eten, een dak boven je hoofd en kleding vrij essentieel. Als het goed met ons gaat kunnen we keuzes maken en kiezen we vaak snel wat ons het meest bevalt; eten kopen we kant en klaar, kleding regelen we online maar een huis inrichten gaat nou net niet zo makkelijk.

Read More


Kant-en-klaar of zelf ontwerpen?

We leven in een concept-tijd, wat betekent dat we graag aan alles een formule willen hangen. Een goed voorbeeld daarvan zijn de concept-stores die we in elke stad terug zien komen; dezelfde uitstraling, hetzelfde assortiment, dezelfde marketinguitingen. Maar ook in de horeca zie je dit zelfde principe steeds verder uitrollen; uit onderzoek is gebleken dat de concept-koffietentjes er voor zorgen dat alle steden steeds meer op elkaar gaan lijken.

Read More


Het ‘nieuwe’ interieur-shoppen

Wanneer we vroeger op zoek gingen naar een nieuw meubelstuk liepen we de winkelstaat in of bezochten we specifieke woonwinkels. Inspiratie en aanbod zocht je immers in de winkelstraat. Het aanbod in de winkels bepaalde daarbij ook meteen de hoeveelheid keuze die er bestond. Wat in de winkels stond kon je kopen, that’s it.

Read More


Maatwerk

Tijdens het maken van RTL Woonmagazine merk ik altijd dat veel mensen niet goed weten hoe ze hun huis moeten inrichten. Omdat ik er zelf veel mee bezig ben, vergeet ik dat de meesten het lastig vinden om keuzes te maken.

Read More


Interieurtips

Een goed interieur is veelzijdig en bestaat uit verschillende unieke en persoonlijke items. Combineer bijvoorbeeld vintage vondsten met frisse, hedendaagse accessoires. Dat maakt het snel een stuk spannender in huis. Wat ik erg prettig vind aan de huidige trend om iets in een stolp of vitrine te plaatsen, is dat we heel bewust onderzoeken wat speciaal is of kan zijn. Een enkel bordje in de kast kan totaal geen aandacht krijgen. Plaats het solistisch onder glas en het bordje kan juist weer prachtig zijn.

Read More


Tips voor een perfecte metamorfose


Een bezoek aan de oude scheepskraan op de NDSM-werf

De kraan op de NDSM werf is totaal verbouwd tot prachtig hotel door projectontwikkelaar Edwin Kornmann Rudi. Het hotel, genaamd Kraan 13, is klein, heeft een zeer exclusief design, een studio en drie suites. Uiteraard is er aan horeca gedacht voor bezoekers en hotelgasten. De Kraan is toegankelijk middels een panorama lift. Op 50 meter hoogte is een jacuzzi gesitueerd met uitzicht over de stad en het IJ. Michiel nam samen met Edwin een kijkje.

Read More


Michiel de Zeeuw Interior Concepts
Niets is fijner dan wonen of werken in een ruimte die bij je past. Interieurarchitect Michiel de Zeeuw helpt daarbij. Hij vertaalt levensstijl, werkzaamheden en specifieke wensen naar het ideale interieur: stijlvol, sfeervol én praktisch. Een ruimte die echt bij je past.
Laatste Nieuws
Social Media

CONTACT & MENU

Studio
Oudegein 1 – sous
3432 NC Nieuwegein
Telefoonnummer: 030 2764664
Email: info@michieldezeeuw.com