Ons team

Michiel de Zeeuw

Michiel heeft uitgebreide kennis, verfijnde smaak en bovenal inlevingsvermogen. Zijn handschrift uit zich in ontwerpen met sobere lijnen, waarin vormen worden afgewisseld met sterke contrasten en unieke items worden afwisselend met oude objecten en moderne kunst.

Michiel visualiseert direct waar de mogelijkheden liggen en kan in zijn hoofd moeiteloos het ene na het andere scenario de revue laten passeren en vertalen naar een totaalconcept.

Naast uitmuntend interieurarchitect is Michiel een ervaren spreker op interieur evenementen en beurzen en presentator van diverse televisieprogramma’s.

 

Dagmar Goudappel

Dagmar werkt sinds 2015 als interieurontwerper en projectbegeleider samen met Studio Michiel de Zeeuw.
Als gepassioneerd ontwerpster is zij binnen onze projecten betrokken vanaf het eerste ontwerp tot aan realisatie, in de rol van projectbegeleider.

Dagmar vertaalt de wensen en smaak van de gebruikers op geheel eigen wijze naar een kloppend geheel. Haar werk kenmerkt zich door verschillende stijlen op een verrassende manier met elkaar te combineren. Oog voor detail hierin is opvallend.

Martijn Bak

Martijn is onze bouwkundige, hij weet alles over bouwen. Hij werkt onze plannen uit op bouwtekeningen, overlegt met de gemeente en zorgt waar nodig voor de (omgevings)vergunningen.

Tijdens de verbouwing instrueert hij de aannemer over het bouwkundige deel van het plan. Met ervaring in zowel interieurontwerp, architectuur, bouwconstructies èn een sterk netwerk bij de gemeentes, vindt Martijn voor elke uitdaging een oplossing.

 

Mendy Smits

Mendy is verantwoordelijk voor alle zaken die te maken hebben met het totale office management van onze studio. Zij is onze duizend poot, het eerste aanspreekpunt en zorgt voor de juiste stroomlijning van taken en projecten naar de collega’s intern.

De overige commerciële activiteiten die rond studio Michiel de Zeeuw spelen, worden door haar behandeld en verder uitgewerkt.

 

Over onze studio

Sinds 2012 is Studio Michiel de Zeeuw gevestigd in het souterrain van het hoofdhuis van landgoed Oudegein. Dit landgoed bestaat uit 7 hectare grond en ligt verscholen in het stadspark van Nieuwegein. Deze buitenplaats is ontstaan uit de verkoop van grote delen van de oorspronkelijke landerijen van het landgoed.

Deze locatie alleen al is voor ons een bron van inspiratie om tot mooie resultaten te komen. We werken met een klein team waardoor de lijnen kort en persoonlijk zijn.

Doordat dit vak vele verschillende disciplines kent, hebben wij inmiddels een sterk team van specialisten om ons heen verzameld die allemaal met hun eigen vakkennis een bijdrage leveren en zo voor ons een betrouwbare schakel zijn binnen het totale traject.

De bel-etage van het hoofdhuis is sinds 2017 beschikbaar gemaakt voor vergaderingen en bijeenkomsten en is ingericht door Studio Michiel de Zeeuw. Er is bewust gekozen voor een mix van moderne en klassieke materialen om zo een hedendaagse sfeer uit te stralen. Het is daardoor fris en sfeervol tegelijk en ademt klasse uit. Het vergrijsde blauw van het wapenschild van de Ridderhofstad uit 1350 is de inspiratie geweest voor de blauwe kleur die veelvuldig is toegepast. Meer informatie en mogelijkheden van Huis Oudegein en het omringende landgoed zijn te vinden op www.huisoudegein.nl.

Wanneer wij een interieurontwerp maken, nemen we álle onderdelen mee die nodig zijn om tot een goed resultaat te komen.

Een fijn interieur om je heen maakt een mens gelukkig!