Persoonlijke werkwijze


Een goed interieur maakt een mens gelukkig. Alleen met de juiste elementen om je heen, kun je fijn ontspannen of flink doorwerken. Zo is elk interieur opnieuw maatwerk. Of het nu gaat om een praktisch kantoor, monumentaal pand of hypermodern stadsappartement: elk interieur krijgt met Michiel de Zeeuw Interior Concepts een perfect afgestemd en persoonlijk ontwerp.

Persoonlijk contact

Jouw woon- en stijlwensen bepalen welk ontwerp werkt. Hoe wil je wonen of werken? Wat zijn jouw gebruiken? En hoe past de beschikbare ruimte daarbij? Daarom is persoonlijk contact heel belangrijk. Zo krijgen we inzicht in jouw ideale woonwereld.

Michiel bedenkt bij elk interieurontwerp een solide basis met een slimme indeling, strakke lijnen en een passend kleurenpalet. Hij stemt alle aspecten met je af met behulp van 2D- en 3D-tekeningen en sfeerimpressies. Ook legt hij uit waarom hij welke keuzes maakt. Zo begrijp je ook waar jouw interieur zijn kracht uiteindelijk vandaan haalt.

Michiel: “Wanneer je besluit je interieur aan te passen, is het prettig onafhankelijk advies te krijgen van een professional die met jou meedenkt. Wat zijn jouw wensen? Welke stijl vind je mooi? Samen kunnen we het ontwerp naar een hoger niveau tillen en jouw ideale interieur waarmaken.”

Begeleiding & ontwerp

Na een passende begroting en een afgestemd interieurontwerp, worden de juiste bedrijven, producten en merken voor jouw interieur geselecteerd. Je kunt daarbij gebruikmaken van de jarenlange ervaring en het uitgebreide netwerk van Michiel – maar dat hoeft niet. Daarna worden alle meubels en woonaccessoires zorgvuldig gekozen en precies op de juiste plek neergezet. Zo creëer je samen met Michiel een uniek interieur dat perfect bij jou past.

Neem vrijblijvend contact op
Michiel de Zeeuw Interior Concepts
Niets is fijner dan wonen of werken in een ruimte die bij je past. Interieurarchitect Michiel de Zeeuw helpt daarbij. Hij vertaalt levensstijl, werkzaamheden en specifieke wensen naar het ideale interieur: stijlvol, sfeervol én praktisch. Een ruimte die echt bij je past.
Laatste Nieuws
Social Media

CONTACT & MENU

Studio
Oudegein 1 – sous
3432 NC Nieuwegein
Telefoonnummer: 030 2764664
Email: info@michieldezeeuw.com