Presentaties & Workshops


Michiel reist graag door Nederland om workshops en presentaties te geven over woon-gerelateerde onderwerpen. Hij vertelt bijvoorbeeld op woonevenementen over nieuwe woontrends of over de optimale inrichting van je interieur. Interactie is voor Michiel belangrijk. Daarom doet hij ook graag speeddate-sessies met bezoekers en geeft hij daarbij persoonlijk interieuradvies.

Michiel: “Een interieur doet meer dan je denkt; het werkt in op je gevoelsleven. Dat merk ik heel sterk. Ik voel hoe een ruimte werkt, wat meubels, kleuren, materialen en accessoires doen en ik zie wat beter kan. Ik leg feilloos de vinger op de zere plek. Bijvoorbeeld wanneer sfeer ontbreekt of verschillende stijlen botsen. En ik leg graag uit hoe dat werkt. Waar moet je op letten? Wat gaat vaak fout? Dat doe ik met veel plezier bij RTL Woonmagazine, maar ook bij mijn interieurprojecten en tijdens presentaties.”

Beschikbaarheid en mogelijkheden bespreken voor Michiel als spreker tijdens uw event? Bel of mail ons gerust en wij zullen een vrijblijvende offerte voor u opstellen. Liever boeken via een van onze boekingsbureaus? Neem dan contact op een van onderstaande. Het SprekershuysTeeuwen GroepHet Sprekersburo of Het Sprekersbureau.

Als bedenker, ontwerper en presentator staat Michiel garant voor een boeiende, vernieuwende en interessante kijk op interieurs.

Jacqueline van Barneveld
Marketing & Communicatie Miele

Michiel is al jaren de drijvende kracht achter RTL Woonmagazine. Zijn jarenlange tv-ervaring, kennis als interieurarchitect, commerciële inzicht en brede netwerk zijn voor ons heel belangrijk.

Steven Rijkhoff
RTL Concepts

Michiel inspireert en laat je op een andere manier naar je huis kijken. Een trekker voor je evenement én zeer sympathiek en toegankelijk; echt een aanrader!

Saskia Faber-Prins
Marketing & Communicatie Rabobank Breda

Als organisatie waren wij heel erg enthousiast over Michiel. Maar belangrijker: van bezoekers van ons Woonevent hebben wij ook zeer leuke reacties ontvangen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Monique Hoorn
Marketing & Communicatie gemeente Noordoostpolder

Een zeer ervaren en gedreven interieurarchitect en daarnaast een prettige persoonlijkheid om mee samen te werken! Michiel gaf vakkundig interieuradvies en droeg hiermee bij aan een bijzonder geslaagd evenement! Voor herhaling vatbaar!

Brenda Vos
Event Manager Bouwhof Woonevent

De samenwerking met Michiel voor onze WoonBeurs was erg prettig. Niks was onmogelijk. Dat mag je ook verwachten van een interieurspecialist!

Philippe Dumoulin
Marketing & Communicatie, Rabobank Maastricht en omstreken

De samenwerking met Michiel voor onze WoonBeurs was erg prettig. Niks was onmogelijk. Dat mag je ook verwachten van een interieurspecialist!

Philippe Dumoulin
Marketing & Communicatie, Rabobank Maastricht en omstreken
Michiel de Zeeuw Interior Concepts
Niets is fijner dan wonen of werken in een ruimte die bij je past. Interieurarchitect Michiel de Zeeuw helpt daarbij. Hij vertaalt levensstijl, werkzaamheden en specifieke wensen naar het ideale interieur: stijlvol, sfeervol én praktisch. Een ruimte die echt bij je past.
Laatste Nieuws
Social Media

CONTACT & MENU

Studio
Oudegein 1 – sous
3432 NC Nieuwegein
Telefoonnummer: 030 2764664
Email: info@michieldezeeuw.com