Art Deco villa in Nijkerk

Indrukwekkend interieur en exterieur

Dit huis laat zich het best omschrijven als een modern familiehuis waar stijlelementen uit de Art Deco tijd soepel gecombineerd worden met landelijke en hedendaagse materialen. Door de vele ramen kijk je van binnenuit naar de prachtige Meker tuinen en de paardenstallen en doet de omgeving niet onder voor een prachtig buitenhuis in het zuiden van Frankrijk.

Het interieur mocht spannend en luxe worden en zodanig worden samengesteld dat alle woonrituals aanbod zouden komen. Ontspannen in de wellness, opfrissen in de badkamers, feesten, sporten en film kijken in het extra hoge souterrain met een bar en Pooltafel. Genieten van diverse haarden in de TV, eet- en zitkamer. De centrale plaats voor de keuken tussen eetkamer en zitgedeelte zorgt voor comfort en verbinding waar alle bewoners elkaar weer tegenkomen.

Bel ons om samen te starten met jouw nieuwbouwproject!

Allure

De slaapkamers zijn extra hoog maar tegelijkertijd “knus” door de vele schuine dakvlakken.

Door diep blauw en terra tinten in de masterslaapkamer toe te passen en hier met royale gordijnen te werken, ontstaat een hotelkamer setting met Parijse allure. De kinderkamers zijn juist weer fris groen en zonnig geel.

Het contrast kan niet groter zijn met de oude boerderij die tijdens het archeologisch onderzoek onder de fundamenten werd aangetroffen.

 

Bekijk de publicatie over dit project