Luxe appartement in Utrecht

Compleet bouwtraject

Wanneer je tijdens je carrière hard hebt gewerkt en het tijd is voor een volgende fase in je leven, is het ook vaak het moment om te verhuizen. Je kinderen bijna de deur uit, meer vrije tijd en de luxe van een huis in het buitenland. Liever meer comfort dan ruimte was het idee en weinig zorgen wanneer je de deur achter je dichttrekt voor een langere tijd. Deze cliënten kozen daarom bewust voor een compacter appartement maar mocht de indeling in zijn geheel nog worden bepaald.

De kleur groen werd als basiskleur toegepast en is nadrukkelijk maar ook subtiel doorgevoerd in alle onderdelen van het appartement. Van het groene grijs op de muren tot aan de kaarsen en accessoires op tafel.

Bel ons om samen te starten met jouw nieuwbouwproject!

Slim schuiven

Door direct de zichtlijnen duidelijk te bepalen, blijft het appartement ruim en overzichtelijk en zorgt een goed lichtplan voor de rest. Wanneer je kiest voor bijzondere stoffen en niet teveel meubelen, zie je dat de inrichting en de ruimte echt in elkaar opgaan.

Door slim te schuiven met de muren kan je een heel eind komen maar zijn de vele ramen een uitdaging om rekening mee te houden. Doordat we een derde slaapkamer toegevoegd hebben aan de zitkamer en we kozen voor een multifunctionele roomdivider, konden veel functies in de ruimte worden toegepast.

Voor de maatwerk kledingkasten en zelfs de wasruimte is er gekozen voor het luxe plaatmateriaal van Decolegno. Met Mortex betonciré in de badkamer en gunmetal kranen van Gessi, is dit appartement superluxe geworden. Naast een uitgebreide keuken met wijnklimaatkast en alle denkbare apparatuur hoef je je als hobbykok niet te vervelen. Een ruim kookeiland met riante barstoelen biedt uitzicht tot aan de Domtoren van Utrecht en mocht zelfs het balkon worden voorzien van opmaat gemaakte banken om zo optimaal gebruik te maken van deze buitenruimte.