Back To Nature x Westwing

Speciaal voor de exclusieve online interieurshop Westwing heb ik mijn visie gegeven op ‘Back to Nature’. Deze trend past erg goed bij mijn persoonlijke voorkeur en ik zie het dan ook meer als een duurzame stijl dan als een trend. Woonaccessoires en meubels waarin de ambacht zichtbaar is, zijn tijdloos. Ze zijn herkenbaar en vertrouwd; belangrijke kenmerken voor elk interieur. Ook het Do-It-Yourself-gevoel staat in fijn contrast met de huidige industriële trend. En dat geeft net even wat extra’s.

Bij ‘Back to Nature’ neem je ook buiten mee naar binnen. Je combineert verschillende producten die een natuurlijke uitstraling hebben. Vooral die nabijheid en puurheid van de natuur werkt lekker rustgevend.

Een snelle ‘Back to Nature’-metamorforse

Een snelle restyling in de ‘Back to Nature’-stijl doe je met de juiste samenstelling van items:

  • Voeg kleine tafeltjes toe. Gebruik ze als bijzettafel naast je bank, als extra zitplek, of geef accessoires zo een podium. Denk aan die ene bijzondere vaas, een plant of wat kaarsjes.
  • Sloophout is always a good idea! Kies voor sloophout aan de muur: hiermee bereik je die natuurlijke sfeer binnen een handomdraai.
  • Behang met vezels of een bamboeprint maakt het verschil. Behang mag gezien worden! Met een keuze voor vezels of een bamboeprint heb je buiten meteen naar binnen gehaald.
  • Kies een mooie, rieten stoel! Een stoel van riet behelst alle elementen van de ‘naturel look’ die je voor ogen hebt.