Totaal projecten

Interieurontwerp

Een interieurontwerp is voor onze studio veel meer dan een optelsom van verschillende keuzes. Bij elke toepassing past een duidelijke onderbouwing zodat onze opdrachtgevers begrijpen wat en waarom iets bepaalt en gekozen wordt en hierdoor goed in staat zijn de juiste beslissingen te maken.

Naast de indeling, routing en zichtlijnen in het interieurontwerp, komen kleur-, vorm- en stijlgebruik meteen aan bod. Een interieurontwerp met de juiste hiërarchie vormt uiteindelijk de basis voor de meer dynamische en wisselende aspecten van het interieur en volgt de rest vanzelf. Hierdoor creëer je een spanningsveld die de zintuigen prikkelt.

Door dit interieurontwerp aan te vullen met uitgesproken accessoires, unieke kunst en grafische toepassingen, wordt een interieur een statement. Kortom een omgeving met een fijn gevoel, die blijft verrassen en elke dag weer bewondering weet op te roepen.

Inspiratie

In onze beleving oefent je directe omgeving altijd invloed op je uit. Veel mensen realiseren zich dit te weinig en wanneer je omgeving niet op orde is geeft dit onrust. Een goede analyse van de oude of huidige situatie is van groot belang voor het toekomstige resultaat. Wanneer wij een interieurontwerp maken, nemen we alle onderdelen mee die nodig zijn om tot een goed plan te komen. Een fijne omgeving geeft inspiratie en rust en zorgt op diverse momenten voor de juiste energie. In het interieurontwerp laten we de indeling, materialen, kleuren en toepassingen zien. Onze projecten lopen uiteen van het bouwen van een compleet huis of een herinrichting van een bestaande ruimte of werkplek.

Totaalproject

Men investeert graag in een fijne omgeving en daarom is je huis of werkplek een van de eerste zaken die aandacht verdient als het op vernieuwing aankomt. Met onze interieurontwerp studio helpen wij graag bij het samenstellen van jouw ideale interieur en is onze opdrachtgever altijd de grootste inspiratie bron!

Met jouw ideeën over stijl, smaak en vormgeving gaan wij met ons team aan de slag en realiseren wij daarmee een totaalconcept waar jouw identiteit duidelijk in naar voren komt. Met deze werkwijze en filosofie hebben we al vele mooie projecten en totaalconcepten mogen realiseren en maken wij van elke opdracht een krachtige en unieke beleving waar onze cliënten dagelijks van genieten. Door deze ervaring en uitgebreide kennis brengen wij ook jouw woon- of werkomgeving graag naar een hoger plan.

Ontwerpstudio Michiel de Zeeuw levert totaalconcepten voor jouw interieur!

Neem contact op en bespreken graag jouw wensen!