Hotels

Totaalconcept

Onze studio krijgt steeds vaker interieur aanvragen vanuit de hotel-branche en dit inspireert ons om deze ’tak’ verder uit te breiden.

Onze kracht ligt in het creëren van een intieme sfeer met rijke materialen en maatwerk, met oog voor gevoel en detail. Iets wat bij hotels met precisie moet worden uitgerold in een totaal-concept en waar wij heel graag met jou mee aan de slag gaan.

 

 

 

Details

Een warm welkomstgevoel in de lobby, een prettige ambiance in de hotelkamers, fijne design badkamers waar men een ultiem gevoel van ontspanning ervaart. Hotels willen vaak een totaalconcept neerzetten waar van A tot Z over na is gedacht.

Onze studio werkt jouw visie heel graag uit en begeleiden jullie graag in de verwezenlijking van jullie plannen.

 

 

Comfort

In onze Studio-stalen-kamer bekijken we graag met jou de diverse materiaalsoorten, stoffen, vloer-mogelijkheden, kleurstalen en overige aspecten die bij jullie hotel van toepassing zijn.

Voel je welkom om contact met ons op te nemen!

In hotels is het van belang dat gevoel, sfeer, meubilair en materialen in optimale balans zijn om gasten een onvergetelijke ervaring te geven. Wij denken als Studio graag mee om jouw hotel-gasten de ultieme beleving te geven.

Bel ons gerust om je wensen door te spreken!