Interieurontwerp

Plan van aanpak

Toe aan een nieuw interieur of een update van de bestaande situatie? Beide vragen om een goed plan van aanpak. Ruimte kan op vele manieren worden ingevuld en kan een kleine verbouwing, uitbreiding of nieuwe indeling verrassend veel mogelijkheden bieden.

Het moderniseren van je huis of werkplek en het aankopen van nieuwe meubelen is voor veel mensen een fijn proces wat alleen maar beter wordt met een goed interieurontwerp. Toch is het vaak lastig om zelf met een frisse blik de nieuwe mogelijkheden te zien. Doordat onze studio “up to date” is ten aanzien van de laatste ontwikkelingen op interieurgebied, wordt dit traject veel prettiger. Zo ontstaat er een uniek interieurontwerp met sfeer en allure die de persoonlijke smaak van jou als gebruiker weerspiegelt.

 

 

Moderniseringslag

Nieuwe elektra, een mooi lichtplan met geïntegreerde audio, maatwerk en soms een eenvoudige doorbraak van wanden blazen je huis weer nieuw leven in.

Omdat tegenwoordig bijna alles op maat gemaakt kan worden, ontstaat er een interieurontwerp met sfeer en allure die de persoonlijke smaak van jou als bewoner weerspiegelt. Wij helpen je met het moderniseren van je huis en het aankopen van nieuwe meubelen met interieuradvies op maat.

 

Het is een voorrecht om je eigen omgeving geheel naar eigen smaak en voorkeur te bepalen.

Contact ons gerust, wij staan je graag te woord!