Nieuwbouw en renovatie

Compleet nieuwbouw traject

Wanneer de mogelijkheid zich voordoet om je eigen huis of appartement te ontwerpen, komen veel zaken op je af en is de juiste begeleiding van groot belang voor een goed eindresultaat. Met onze studio ga je echt anders van start dan dat dit het geval is bij een regulier architectenbureau. Wij ontwerpen en denken namelijk, van het begin af aan, van binnen naar buiten.

De stijl en sfeer volgen dan vanzelfsprekend en er zijn meer zaken om rekening mee te houden; waar kijkt welke kamer op uit, welke grootte past bij welk doel van welke ruimte, waar is het rustig en waar is het juist energiek?

Wanneer je bij de start van het ontwerp direct rekening houdt met bovenstaande zaken en daarbij de positie van meubelen, maatwerk en andere interieur aspecten kan meenemen, bouw en ontwikkel je veel logischer.

Details

Zaken zoals duurzaamheid, demotica en klimaatbeheersing moeten vaak al in een vroeg stadium vastgelegd worden. Details zoals doorlopende vloeren, stucwerk dat aansluit op plinten of naar ramen die naar buiten opengaan in verband met raamdecoratie, zijn van belang om meteen in het ontwerp mee te nemen. Kleine beslissingen met uiteindelijk veel comfort.

Begin je zoektocht voor een goed interieurontwerp dus bij onze studio zodat je al je interieurwensen samen met ons in kaart brengt en je écht het huis of appartement van je dromen bouwt.

 

 

In onze beleving start het ontwerp van je een huis altijd van binnenuit omdat je op deze wijze het meest van je huis gaat genieten.

Bel ons om samen te starten met jouw nieuwbouwproject!