Werkwijze

Stappenplan

Om onze werkwijze inzichtelijk te maken, leggen wij in 8 stappen uit wat je van ons kan en mag verwachten.

Stap 1. Wensen

Mail ons een duidelijke omschrijving van de plannen die je voor ogen hebt. Wil je iets bouwen, verbouwen, opnieuw indelen, inrichten of restylen? Kort maar krachtig en mèt beeldmateriaal werkt voor ons het beste.

Stap 2. Budget

Een budget noemen is lastig maar met een indicatie kunnen wij goed inschatten wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van de wensen.

Stap 3. Offerte

Wanneer we alle bovenstaande informatie ontvangen hebben, maken wij een offerte die verschillenden onderdelen laat zien die van toepassing zijn. Niet alle posten hoeven altijd aan de orde te komen maar is het wel van belang de samenhang van de verschillende onderdelen niet te verliezen.

 

 

Stap 4. Locatie

Wanneer de offerte akkoord wordt bevonden komen we eerst op locatie kijken en gaan we daarna aan de slag met het ontwerp. Een persoonlijk gesprek is van groot belang omdat het proces wederzijds goed moet voelen.

Stap 5. Planning

Een goede planning is belangrijk maar vanwege betrokkenheid van vele externe partijen ook lastig. Wij proberen desondanks zo veel mogelijk duidelijkheid te geven over het traject.

Stap 6. Selectie en showroombezoek

Indien gewenst gaan we samen langs diverse winkels en showrooms uit ons netwerk om samen tot een mooi geheel te komen.

Stap 7. Verbouwingstraject

Wanneer het ontwerp af is, de keuzes zijn bepaald, onderdelen zijn besteld en met de bouw of verbouwing is begonnen, blijven wij het hele proces volgen en bijsturen waar nodig.

Stap 8. Inrichting en styling

De puntjes worden op de i gezet en wij zorgen ter plaatse dat de styling en verbouwing tot één geheel gemaakt wordt. Kunst, verlichting, planten en bloemen komen aan bod om het huis meteen af te maken en tot leven te brengen zodat het hele traject op het juiste niveau wordt afgerond.

Bel of mail ons om samen deze 8 stappen te gaan zetten!

Studio Michiel de Zeeuw werkt gestructureerd en communiceert helder over de te nemen stappen op weg naar jouw droom project!

Neem contact op en wij staan je graag te woord!